Στουρνάρας ακίνητα τράπεζες Κατασκευή Ιστοσελίδων Μέτρα και για το 2015 ζητούν οι δανειστές

From StonerWIki
Jump to navigation Jump to search

κατασκευη e-shop Κατασκευή Ιστοσελίδων Κάθε μέρα και μία νέα κατασκευη e-shop κατασκευή e-shop κατασκευή e-shop κατασκευη κατασκευη ιστοσελιδας eshop απαίτηση. Ζητούν να κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευή e-shop κατασκευη e-shop καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό και για το 2015."

Μέτρα και για το 2015 ζητούν οι δανειστές Κατασκευή Ιστοσελίδων


Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να κρατήσει «χαμηλά» τα όσα διημείφθησαν στο Eurogroupκαι να προβάλλει ιδιαίτερα κάποιες δηλώσεις συμπαθείας από τους κ.κ Σόιμπλε και Ρεν, τα πράγματα εξελίχθηκαν εξαιρετικά δυσάρεστα για την ελληνική πλευρά.


Εκδηλώθηκε προβληματισμός για την πολιτική βούληση που υπάρχει στην Ελλάδα, προκειμένου να τηρηθούν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα.


Μάλιστα ο κ.Ντάισελμπλουμ, ο Πρόεδρος του Εurogroup και μακρύ χέρι της κ. Μέρκελ , ήταν από σαφής έως και απειλητικός πίσω από τις κλειστές πόρτες της συνεδρίασης.


Κατέστησε σαφές στον κ.Στουρνάρα ότι δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή καμία προσπάθεια πολιτικής διαπραγμάτευσης και ο μόνος δρόμος για την Ελλάδα είναι ο δρόμος που έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές. Ζήτησε να τηρηθούν με ακρίβεια τα χρονοδιαγράμματα για τις απολύσεις στο δημόσιο ενώ επανήλθε και πάλι η αμφιβολία για την πολιτική βούληση της χώρας να προχωρήσει στην εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων αλλά και η απειλή ότι Η Ελλάδα θα χρηματοδοτείται όσο τηρεί τις δεσμεύσεις της.


Έκπληκτος ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας, άκουσε τον Πρόεδρο του Eurogroup να απαιτεί να καθοριστούν από τώρα τα μέτρα που θα πάρει η ελληνική κυβέρνηση για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό του 2015.


Ο κ.Στουρνάρας εμφανίστηκε να έχει έτοιμα μέτρα, διαρθρωτικού χαρακτήρα, ύψους 1.3 δις ευρώ για το 2014, τα οπτρόικατρόικα</a>, που ζητά άμεσα εισπρακτικά μέτρα ή μέτρα άμεσης απόδοσης, όπως είναι η μείωση των κύριων συντάξεων ή η κατάργηση των επικουρικών.


Είναι εξαιρετικά αμφίβολο επίσης αν η τρόικα θα κάνει αποδεκτές τις αλλαγές που συμφωνήθηκαν στον φόρο ακινήτων, τη στιγμή που προκύπ ΤΕΙ ένα κενό της τάξεως των 359 εκατ. ευρώ που πρέπει να καλυφθεί είτε με ισοδύναμα είτε με άλλους τρόπους.


Το βέβαιο είναι ότι οι δανειστές δεν αντιλαμβάνονται ή και αδιαφορούν ακόμα για τα πολιτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση και απειλούν τη βιωσιμότητά της.


Δεν μπορεί να ερμηνευθεί αλλιώς η εμμονή τους στο θέμα της πλήρους απελευθέρωσης τωνπλειστηριασμών, τη στιγμή που υπάρχει και η αντίδραση των τραπεζών απέναντι σε μία ανεξέλεγκτη κατάσταση που θα δημιουργηθεί.


Πολλοί , μεταξύ των οποίων και ο κ.Στουρνάρας, επισημαίνουν τον κίνδυνο κατάρρευσης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος από μία πλήρη άρση της απαγόρευσης πλειστηριασμών, με τις τράπεζες να βρίσκονται με πολλά ακίνητα στα χέρια τους, τα οποία θα έχουν μειωμένη ή και μηδενική αξία.


Ποιος μας διαβεβαιώνει όμως ότι δεν υπάρχει σχέδιο για την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, που στο βάθος του έχει τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο από τους δανειστές και το κούρεμα των καταθέσεων.


Ανυποχώρητοι δείχνουν οι δανειστές και στο θέμα τωνΕλληνικών Αμυντικών Συστημάτων και τηςΕΛΒΟ. Ζητούν άμεσο κλείσιμο και όχι την εξυγίανση εν λειτουργία που προτείνει η ελληνική πλευράΓ. ΣτουρνάραςΓ. Στουρνάρας: «Δεν χρειάζονται νέα μέτρα λιτότητας, είναι επικίνδυνα»</a>


Ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών για τήρηση των συμφωνηθέντων


Αυστηρό μήνυμα Eu[http://www.newsbomb.gr/chrhma/story/370126/to-minyma-toy-eurogroup-stin-ellada-nea-metra--horis-polla-logia Το μήνυμα του Eurogroup στην ΕλλάδαΕλλάδα: Νέα μέτρα, χωρίς πολλά λόγια</a>


Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
Κατασκευή Ιστοσελίδων Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το "μαζί τα
φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν "ελάτε να πάμε
μπρος". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά κ�κόμμακόμματα</a> που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω [http://www.ypes.gr/el/Elections/NationalElections/ εθνικές εκλογέςεκλογές</a> για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την �κόμμακόμματα</a>, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα τουρισμότουρισμός</a>! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».
Κατασκευή Ιστοσελίδων
source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/370319/metra-kai-gia-to-2015-zitoyn-oi-daneistes

Κατασκευή Ιστοσελίδων…