ΝΑΤΟ τζίρο διάστημα Κατασκευή Ιστοσελίδων Μπαλώνουν παπούτσια του ’80

From StonerWIki
Revision as of 21:18, 29 March 2021 by MckinleySaucier (talk | contribs) (Created page with "κατασκευή e Κατασκευή Ιστοσελίδας shop οικονομικα sites Κατασκευή Ιστοσελίδων Ευθέως ανάλογη με τη...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

κατασκευή e Κατασκευή Ιστοσελίδας shop οικονομικα sites Κατασκευή Ιστοσελίδων Ευθέως ανάλογη με την οικονομική δυστοκία που κατασκευη ιστοσελιδων αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπολίτες, κατασκευη ιστοσελιδων είναι η τάση της εκκαθάρισης αποθηκευτικών χώρων και οικονομικα sites η αναζήτηση υποδημάτων παλαιότερων εποχών, κατασκευη ιστοσελιδας προκειμένου κατασκευη ιστοσελιδων να καλύψουν σχεδιασμοσ ιστοσελιδων τις ανάγκες του κατασκευή e shop σήμερα.
Στους"

Μπαλώνουν παπούτσια του ’80 Κατασκευή Ιστοσελίδων
Ευθέως ανάλογη με την οικονομική δυστοκία που αντιμετωπίζουν αρκετοί συμπολίτες, είναι η τάση της εκκαθάρισης αποθηκευτικών χώρων και η αναζήτηση υποδημάτων παλαιότερων εποχών, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του σήμερα.


Στους πάγκους των τοπικών τσαγκάρικων φτάνουν ολοένα και πιο συχνά παπούτσια της δεκαετίας του ’80 αλλά και παλαιότερα, τα οποία λόγω συνθηκών επιδιορθώνονται, προκειμένου να φορεθούν και πάλι εν έτη 2013. «Παρατηρείται όντως αυτή η τάση, καθώς φέρνουν για επιδιόρθωση παλιά παπούτσια, δεκαπέντε και πλέον ετών, τα οποία κάποιοι προνοητικοί είχαν φυλάξει και τώρα τα ξαναανακαλύπτουν και τα επισκευάζουν» αναφέρει ο συμπολίτης τσαγκάρης Σπύρος Γιούλας.


            Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα παπούτσια που προορίζονται προς επιδιόρθωση ανήκαν σε άτομα του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος συμ πολιτών, οι οποίοι τα προορίζουν πλέον για δική τους χρήση, προκειμένου να αποφύγουν το κόστος της αγοράς καινούργιων. «Ο κόσμος αδυνατεί να αγοράσει δερμάτινα υποδήματα και ψάχνει στις ντουλάπες του, αναζητώντας ότι υπάρχει από παλιά, προκειμένου να το επισκευάσει. Το συγκεκριμένο φαινόμενο παρατηρείται στη διάρκεια του χειμώνα και γίνεται εντονότερο την τελευταία τετραετία» επισημαίνει ο κ. Γιούλας.


            Η νέα τάξη πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί, συνεπάγεται αύξηση του όγκου εργασίας που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι τσαγκάρηδες, χωρίς, ωστόσο να σημειώνεται ανάλογη αύξηση και στον ημερήσιο τζίρο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιούλας: «υπάρχει αύξηση της δουλειάς γιατί ο κόσμος ζητάει να μπαλώσουμε τα παλιά παπούτσια, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για μεγαλύτερο διάστημα, αλλά υπάρχει αδυναμία στην πληρωμή. Μας φέρνουν παπούτσια για επιδιόρθωση, αλλά  ορισμένοι αδυνατούν να πληρώσουν, έστω και 5 ευρώ».


            Αλλαγή σόλας, τακουνιών, μπάλωμα ή κόλλημα είναι τα συνηθέστερα αιτήματα που διατυπώνονται από τη συντριπτική πλειοψηφία των πελατών, οι οποίοι βλέποντας τα έσοδά τους να συρρικνώνονται, επιλέγουν κατ’ ανάγκη τη λύση της επιδιόρθωσης παλιών, φθαρμένων, ξεχασμένων, πολλές φορές, υποδημάτων. Εξίσου σύνηθες είναι παράλληλα το καθημερινό φαινόμενο της επιδιόρθωσης παιδικών παπουτσιών, προκειμένου να φορεθούν από άλλα παιδάκια, του άμεσα οικογενειακού και όχι μόνο, περιβάλλοντος. «Μητέρες ζητούν να επιδιορθώσουμε τα παπούτσια των παιδιών τους, προκειμένου είτε να φορεθούν από το μικρότερο αδελφάκι είτε να δοθούν σε κάποιο ανίψι ή άλλο παιδάκι που τα έχει ανάγκη», επισημαίνει ο κ. Γούλας και καταλήγει: «υπάρχει ευαισθησία και αλληλεγγύη, ο κόσμος συμπονεί και όταν βλέπει ότι κάποιος αδυνατεί να αγοράσει κάτι καινούργιο, βοηθάει».

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ


 


 


 
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το "μαζί τα
φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν " οικονομικα sites ελάτε να πάμε
μπρος". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά κ�κόμμακόμματα</a> που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω [http://www.ypes.gr/el/Elections/NationalElections/ εθνικές εκλογέςεκλογές</a> για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την �κόμμακόμματα</a>, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα τουρισμότουρισμός</a>! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».


Κατασκευή Ιστοσελίδων Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώΜε τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,
έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για
να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), μεΕλλάδαΕλλάδας</a> στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Κατασκευή Ιστοσελίδων
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=98239&cat=1

Κατασκευή Ιστοσελίδων…