Πάλη Πάλη Πάλη Κατασκευή Ιστοσελίδων Λαμπάδιασαν επαγγελματικά ιστιοφόρα

From StonerWIki
Revision as of 02:11, 23 April 2021 by MckinleySaucier (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Κατασκευή Ιστοσελίδων Εμπρηστικό κατασκευή e shop χτύπημα με κατασκευη eshop τρία τουλάχιστον κατασκευη e-shop γκαζάκια στο ένα από τα δύο σκάφη κατασκευη eshop χθες τα ξημερώματα
Φλόγες - θεριό κατασκευη οικονομικα sites ιστοσελιδας μετέτρεψαν τη κατασκευη eshop νύχτα σε μέρα στο οικονομικα sites οικονομικα sites λιμάνι του Βόλου. Οι πύρινες κατασκευή e-shop γλώσσες καταβρόχθισαν"

Λαμπάδιασαν επαγγελματικά ιστιοφόρα Κατασκευή Ιστοσελίδων
Εμπρηστικό χτύπημα με τρία τουλάχιστον γκαζάκια στο ένα από τα δύο σκάφη χθες τα ξημερώματα


Φλόγες - θεριΒόλοΒόλου</a>. Οι πύρινες γλώσσες καταβρόχθισαν στις 3.30 το πρωί χθες δύο ιστιοφόρα, όταν στο ένα εκδηλώθηκε πυρκαγιά μετά από εμπρηστική ενέργεια και από τους ανέμους η φωτιά επεκτάθηκε σε ένα διπλανό αγκυροβολημένο.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Σαμακοβλή


Ολοσχερή καταστροφή στα δύο επαγγελματικά ιστιοφόρα σκάφη αποκάλυψ�[http://www.volos-city.gr/ ΒόλοΒόλου</a></a>. Οι ιδιοκτήτες τους μέτρησαν, σε κατάσταση απόγνωσης, ζημιές άνω των 100.000 ευρώ ο καθένας. Το βασανιστικό ερώτημα για τους δράστες και κυρίως τους λόγους πίσω από την εμπρηστική, σύμφωνα με τα ευρήματα, ενέργεια παραμένει αναπάντητο.


Τις απαντήσεις αναζητά μΒόλοΒόλου</a>. Ο ήχος δυνατών εκρήξεων τάραξε την ησυχ�ΒόλοΒόλου</a>, στις 3.30 το πρωί. Ακολούθησε η σοκαριστική εικόνα του ενός ιστιοφόρου που λαμπάδιασε, με τις πύρινες γλώσσες να τυλίγουν όλο το σκαρί και να σκαρφαλώνουν στο κατάρτι. Ηταν το ένα από τα δύο επαγγελματικά σκάφη, το «Nicol», το οποίο έγινε στόχος εμπρησμού, όπως ξεκαθάρισαν από την πρώτη στιγμή για τις ανακριτικές αρχές τα ευρήματα που βρέθηκαν μέσα στα αποκαϊδια.


Η αυτοψία από κλιμάκιο του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισε τρία τουλάχιστον γκαζάκια. Το χτύπημα δείχνει ότι είχε προετοιμαστεί, όχι απλά για να προκληθεί ζημιά στο ιστιοφόρο, αλλά για να προκαλέσει ολική καταστροφή. Οι νοτιάδες που έπνεαν εκείνη την ώρα είχαν ως αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί στο διπλανό επαγγελματικό ιστιοφόρο. Οι άνεμοι συνέβαλαν ώστε οι φλόγες να καταβροχθίσουν και το δεύτερο σκάφος, το «Captain John 2», μετατρέποντάς το επίσης σε στάχτη.


«Καπετάν Γιάννη, τρέξε. Το σκάφος σου καίγεται», ενημερώθηκε λίγα λεπτά αργότερα ο ιδιοκτήτης του δεύτερου ιστιοφόρου. Φτάνοντας στο σημείο αγκυροβολισμού της περιουσίας του, όπως και ο ιδιοκτήτης του σκάφους που έγινε στόχος, αντίκρισαν εικόνες ολοσχερούς καταστροφής. Και τα δύο σκάφη χρησιμοποιούνταν για τουριστικές περιηγήσεις ή νοικιάζονταν σε τουρίστες. Στο σημείο είχαν σπεύσει τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και 15 πυροσβέστες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία ωστόσο είχε προλάβει να προκαλέσει τη σοβαρή ζημιά.


Η επιχείρηση κατάσβεσης ολοκληρώθηκε στις 5 το πρωί. Και όλα αυτά, μόλι�ΒόλοΒόλου</a>, στο σημείο που οδηγεί η οδός Τοπάλη και σε απόσταση αναπνοής από το σ�[http://www.volos-city.gr/ ΒόλοΒόλου</a></a>, την πΒόλοΒόλου</a>, με τις έρευνες να στρέφονται στα αίτια της εμπρηστικής ενέργειας, ώστε να οδηγήσουν στο δράστη ή τους δράστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συνιδιοκτήτες του ιστιοφόρου - στόχου φέρεται να κατέθεσαν στις αρμόδιες αρχές ότι δεν μπορούν καν να εικάσουν πιθανά άτομα που μπορούν να κρύβονται πίσω από την ενέργεια, καθώς δεν έχουν ούτε αντιδικίες, ούτε φασαρίες, ούτε χρέη. Την ίδια στιγμή, εκτός από τις καταθέσεις μαρτύρων, οι έρευνες ρίχνουν το βάρος τους στο υλικό από κάμερες ασφαλείας που φέρεται να έχουν καταγράψει τις σκηνές της επίθεσης.


Δεν υπήρχαν επιβαίνονΒόλοΒόλου</a> για το συμβάν ανέφερε ότι περίπου στις 3.30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύο Ι/Φ σκάφη, τα οποία ήταν πρυμνοδετημένα το ένα δίπλα στ�Βόλο[http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/LC+Secondary+Menu/Telephone+list/Regional+Administration/T[http://www.volos-city.gr/ ΒόλοΒόλου</a></a>. Επί των σκαφών δεν υπήρχαν επιβαίνοντες και σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από την υπηρεσία μας διενεργείται προανάκριση».


 


 

ΒόλοΒόλου</a> τα ξημερώματα με τα δύο επαγγελματικά ιστιοφόρα σκάφη να έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Την ώρα της δύσκολης επιχείρησης κατάσβεσης από τους πυροσβέστες


 Το φως της ημέρας αποκάλυψε την ολοσχερή καταστροφή. Τα σκάφη - αποκαϊδια τράβηξαν το βλέμμα περαστικών (Φωτο: Ηλίας Καράτσαλος)
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων Κουτσούμπας προς μαθητές: «Ψηλά το κεφάλι»

«Μην επιτρέψετε σε κανένα να σας πει παρακατιανούς» είπε ο γγ του ΚΚΕ απευθυνόμενος στους μαθητές του ΕΠΑΛ Πετρούπολης το οποίο επισκέφθηκε το πρωί, πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων«Ψηλά το κεφάλι, μην επιτρέψετε σε κανένα να σας πει παρακατιανούς, να μελετάτε και να έχετε άγρυπνα τα μάτια της ψυχής σας» είπε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απευθυνόμενος στους μαθητές του ΕΠΑΛ Πετρούπολης το οποίο επισκέφθηκε το πρωί, πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων.Ο κ. Κουτσούμπας είπε στους μαθητές να δώσουν και τη μάχη της μόρφωσης, όπως έχουν δώσει και άλλες μάχες στη ζωή τους, τόσο αυτοί, όσο και οι οικογένειές τους, και υπογράμμισε ότι ο συλλογικός αγώνας είναι εκείνος που μπορεί να αποδώσει καρπούς.«Το σύνθημα όλων πρέπει να είναι: «ένας για όλους και όλοι για έναν, κανένας μόνος του στην κρίση, κανένας μόνος του στα προβλήματα», είπε ο κ. Κουτσούμπας και ανάφερε πως υπάρχει και ατομική ευθύνη, όμως αυτή λειτουργεί καλύτερα στη συλλογική πάλη και στις γενικές συνελεύσεις και δίνοντας το «παρών» στους καθημερινούς αγώνες.Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ότι πρέπει να είναι κοινή η πάλη καθηγητών, μαθητών και γονιών, προσθέτοντας ότι η πολιτική της κυβέρνησης δημιουργεί αυτή την κατάσταση στη Παιδεία. Νωρίτερα, ο κ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με το διδακτικό προσωπικό του σχολείου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΕΠΑΛ.Από την μεριά του ανέφερε ότι η υποβάθμιση δεν αφορά μόνο την Επαγγελματική Εκπαίδευση, αλλά και το Γενικό Λύκειο, αναφέρθηκε στη χθεσινή ψήφιση του νόμου για την Παιδεία και τόνισε ότι όλοι οι νόμοι είναι σε αρμονία με τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.«Δεν πρόκειται για "ξύλινη γλώσσα". Είναι η αλήθεια» υπογράμμισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι θέλουν φθηνό και υποταγμένο εργατικό δυναμικό. Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε την αναγκαιότητα του συλλογικού μαζικού διεκδικητικού κινήματος των εκπαιδευτικών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ρόλο του εκπαιδευτικού στην διαπαιδαγώγηση των μαθητών αλλά και στο πόσο σημαντικό είναι για τους μαθητές να νιώθουν τον εκπαιδευτικό μαζί τους.Το ΚΚΕ θα κάνει ότι περνά από το χέρι του, διαθέτοντας τη δύναμή του στην υπηρεσία του λαού, είπε ο γγ της ΚΕ του κόμματος, ενώ πρόσθεσε ότι η αγανάκτηση και η απελπισία είναι δικαιολογημένη.Στις περιγραφές όλοι συμφωνούν, οι μεγάλες διαφορές εντοπίζονται όταν συζητάμε για τις αιτίες, αλλά και για τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε από εδώ και εμπρός, είπε ο κ. Κουτσούμπας.Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, τέλος επισήμανε ότι με το νόμο για την Παιδεία οδηγούν τους μαθητές στη μισοκατάρτιση και τη μισοειδίκευση και τόνισε ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν γενική μόρφωση.


Κατασκευή Ιστοσελίδων Kαταδικάζει την επίθεση στο « Πρώτο Θέμα» το ΚΚΕ
«Βοηθά όσους θέλουν να διαμορφώσουν κλίμα τρομοκρατίας απέναντι στο λαό»
Την επίθεση που πραγματοποίησαν άγνωστοι χθες αργά το απόγευμα στα γραφεία της Εφημερίδας « Πρώτο Θέμα» στο Μαρούσι καταδικάζει με ανακοίνωση του το ΚΚΕ.Στην ανακοίνωση του το ΚΚΕ αναφέρει πως η επίθεση αυτή «υπονομεύει την προσπάθεια για την ενίσχυση της λαϊκής πάλης και κινητοποίησης και βοηθά όσους θέλουν να διαμορφώσουν κλίμα τρομοκρατίας απέναντι στο λαό».

Σημειώνεται πως την επίθεση, από την οποία προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζκόμμακόμματα</a>.
Κατασκευή Ιστοσελίδων
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=97254&cat=1

Κατασκευή Ιστοσελίδων…