ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ Κατασκευή Ιστοσελίδων «Τους συμμάχους του Τσίπρα στο Τέξας δεν τους θεωρεί συμμάχους του ο Λαφαζάνης»

From StonerWIki
Revision as of 23:06, 29 March 2021 by MckinleySaucier (talk | contribs) (Created page with "Κατασκευή Ιστοσελίδων Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, κατασκευη e-shop σχολιάζοντα...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, κατασκευη e-shop σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη......

«Τους συμμάχους του Τσίπρα στο Τέξας δεν τους θεωρεί συμμάχους του ο Λαφαζάνης» Κατασκευή Ιστοσελίδων Σίμος Κεδίκογλου: Θα απαντήσει ο κ. Τσίπρας ποτέ στις κατηγορίες του μέντορά του, Αλέκου Αλαβάνου;
Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, οικονομικα sites Σίμος Κεδίκογλου, Κατασκευή Ιστοσελίδας σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε:«Τους συμμάχους που λέει ότι βρήκε ο κ. Τσίπρας στο Τέξας, οικονομικα sites σίγουρα δεν τους θεωρεί συμμάχους του ο κ. Λαφαζάνης…Αλήθεια, κατασκευη ιστοσελιδων θα απαντήσει ο κ. Τσίπρας ποτέ στις κατηγορίες του μέντορά του, κατασκευη ιστοσελιδων Αλέκου Αλαβάνου, κατασκευη e-shop ότι ψεύδεται όταν λέει ότι θα σκίσει το Μνημόνιο παραμένοντας στο ευρώ;».Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων ΣΥΡΙΖΑ: κατασκευή e shop Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι «οφθαλμαπάτη»

Αντικρούει η Κουμουν Δούρου τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο.«Το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπ ΤΕΙ κατ' αρχήν με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.Αντικρούοντας τα στοιχεία του υπουργείου, η Κουμουν Δούρου υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει:- 683 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις

   

- 800 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ).Την ίδια ώρα, κατασκευη ιστοσελιδων οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων είναι μικρότερες κατά 1,3 δισ. ευρώ έναντι του στόχου. Μόνο από τη χειραγώγηση του ΠΔΕ, κατασκευη eshop το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει συνολικά 2,1 δισ. ευρώ.

   

- Δύο δισ. ευρώ από τις πρωτογενείς δαπάνες, κατασκευή e-shop γεγονός που έχει φέρει τη λειτουργία του Κράτους σε οριακό σημείο.«Το υπουργείο Οικονομικών δεν έμεινε όμως σε αυτά. Προχώρησε και στην εγγραφή ποσού 1,5 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό από την επιστροφή των εσόδων των Κεντρικών Τραπεζών. Φαίνεται ότι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο» παρατηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση.«Διότι στο Μνημόνιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι "μεταβιβάσεις που συνδέονται με την απόφαση του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου 2012 σε σχέση με το εισόδημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ... δεν θα πρέπει να μειώνουν την απαιτούμενη προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα υπολογίζονται στην αξιολόγηση αυτών των στόχων» προσθέ ΤΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ.Και καταλήγει: «Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης συνεχώς εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για "μικροψυχία", καθώς δεν αναγνωρίζει την επιτυχία για το πρωτογενές πλεόνασμα. Μόνο που η κυβέρνηση δεν αναζητά ουσιαστικό διάλογο για τα δημοσιονομικά, αλλά μόνο επαίνους. Αν ήθελε το πρώτο, δεν θα θόλωνε την εικόνα των δημοσιονομικών μεγεθών και δεν θα μετέθετε τα προβλήματα στο μέλλον, συνεχίζοντας την καταστροφική πολιτική της μείωσης των επενδυτικών δαπανών και τη μη επιστροφής φόρων».
Κατασκευή Ιστοσελίδων Και η ΔΟΕ θέλει... το Γερμανό της

Τον πρόεδρο της γερμανικής ολυμπιακής επιτ ροπής, Τόμας Μπαχ, επέλεξαν οι «αθάνατοι» για διάδοχο του Ζακ ΡογκΤον 59χρονο πρόεδρο της γερμανικής ολυμπιακής επιτ ροπής, Τόμας Μπαχ, επέλεξαν οι «αθάνατοι» της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτ ροπής για διάδοχο του Ζακ Ρογκ στην προεδρία της ΔΟΕ.Ο Μπαχ, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 ανακηρύχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στο ομαδικό της ξιφασκίας, ήταν το μεγάλο φαβορί ανάμεσα στους έξι συνυποψήφιους του για τη θέση του 71χρονου Ρογκ.Σε δηλώσεις του πριν την ψηφοφορία ο Μπαχ είχε πει ότι η πρώτη προτεραιότητά του σε περίπτωση εκλογής ήταν να η ομαλή διεξαγωγή των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι το 2014.Συνυποψήφιοι του Μπαχ ήταν ο Σερ Μιάνγκ από τη Σιγκαπούρη, ο Γου Τσινγκ Κούο από την Ταιβάν, ο Ρίτσαρντ Κάριον από το Πουέρτο Ρίκο, ο Σεργκέι Μπούμπκα από την Ουκρανία και ο Ελβετός, Ντένις Όσβαλντ.

Κατασκευή Ιστοσελίδων
source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/608655/tous-summahous-tou-tsipra-sto-texas-den-tous-theorei-summahous-tou-o-lafazanis/

Κατασκευή Ιστοσελίδων…